Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Entrepreneurs
Investér i bæredygtig vækst
Kolding

9. februar kl.10:00 - 12:00

Entrepreneurs
Tema: Investér i bæredygtig vækst
Oplægsholder: Jørgen Andersen, Micro fonden

Mere info følger snarest.

Dette arrangement er kun for medlemmer


Om Jørgen Andersen, CEO for Hands-on Mikrofonden

Hands-on Mikrofonden ønsker at investere i bæredygtig vækst i Danmark ved at stille kloge penge til rådighed. Vi investerer ikke blot økonomisk. En stærk forretningsmæssig sparring er altid en del af investeringen.

Hands-on Mikrofonden investerer fra en halv til tre millioner kroner i bæredygtige vækstvirksomheder i Danmark, der har et stort potentiale inden for Green Tech, Food og AI/digitalisering. Fonden råder over ca. 60 millioner kroner.

Pengene kommer fra fem bærende hovedinvestorer, der hver har indskudt 10 millioner kroner og 30 Hands-on investorer, som hver indskyder 250.000 kr. Derudover vil der være co-funding fra offentlige og private fonde. Vi forventer at kunne investere i ca. 18 vækstvirksomheder over de næste tre år. Vores ejerandel i hver virksomhed vil være mellem 10 og 35 %. Max. 10 % af Hands-on Mikrofonden investeres i én virksomhed.

Fondens ledelse bliver varetaget i fællesskab af tre erfarne erhvervspersoner, der gennem deres karriere har beskæftiget sig med innovation, vækst, iværksætteri, ledelse, national og international forretningsudvikling, coaching, corporate finance samt køb og salg af virksomheder. Det er ledelsen, i tæt samarbejde med de tre økosystemer, der screener, sparrer, pitchtræner og kvalitetssikrer ansøgningerne inden indstilling til Hands-on investorerne samt investeringskomiteen.

Vi forventer at beholde vores andel i fem år for at give opbakning til udvikling og vækst. Læs mere om arbejdet her: https://www.mikropol.dk/nyheder/kloge-penge-skal-skabe-vaekst-hos-ivaerksaettere-i-hele-danmark/

Detaljer

Dato:
9. februar
Tidspunkt:
10:00 - 12:00
Begivenhed Kategori:

Sted

Nic Christiansen Group
Sjællandsvej 1
Kolding, Kolding 6000 Danmark
+ Google Maps

Arrangør

Family Business Danmark
Telefon:
2886 0080
E-mail:
family@family.dk
Se Arrangør hjemmeside

Tilmelding er lukket for denne begivenhed.