Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Medlemsmøde hos Accura om bestyrelsesarbejde

9. september 2021 kl.13:00 - 20:30

Så er det endelig tid til et FYSISK medlemsmøde igen, hvor vi kan se og tale med hinanden i virkelighedens verden, og ikke kun gennem en computer! Så skynd dig at tilmelde dig og sætte et stort kryds i kalenderen allerede nu!

Vi har et spændende program med kompetente eksterne ressourcer, der bidrager med viden og årevis af erfaring omkring bestyrelsesarbejde:

 

Dagens program

    • Indlæg ved Lars Terney, Nordic Capitals, om ‘Ownership Intent’ – herunder ”hvad gør en go’ ejer” samt valg og brug af bestyrelsesmedlemmer. Sammen med Anders Haustrup vil han dele refleksioner omkring den proces, de har gennemgået for Plus Pack.

 

    • Indlæg ved Steen Ernland om ‘Den Aktive Bestyrelse’. Steen Ernland er medforfatter til bogen “Den Aktive Bestyrelse – udvikler virksomheden og skaber konkurrenceevne”, der netop er udkommet i en opdateret og udvidet 2. udgave på Gyldendal. 

 

    • Indlæg ved Accura om seneste tendenser indenfor M&A og virksomhedshandler.

 

Dagen byder på masser af relevant viden og afslutter med dejlig middag, hvor der er tid til at nyde et par timer i hyggeligt og fortroligt lag med de medlemmer, du ikke har set i lang tid.  

Owners’ Intent

Hvorfor er vi ejere, hvad er formålet i virkeligheden, og ville det ikke være bedre at……

Lars Terney’s indgang er den spørgende og udfordrende metodiske indgangsvinkel til selve ejerskabet, og familieaktionærernes holdninger og idé bag ejerskabet.

Plus Pack har brugt Lars ifm. en omfattende strategiproces her i 2021, og startede med dialogen og vurderingen af ejerskabet, som et relevant og vigtigt element efter et succesrigt generationsskifte. Et af de relevante på spørgsmål, der kom på banen var f.eks, at hvis man ønsker, at virksomheden skal vækste – hvor langt vil man så gå i forhold til at bevare det fulde ejerskab, eller dele det med eksterne partnere, som vi kunne medvirke til at skabe den ønskede vækst, hvorfor og hvorfor ikke osv.

Anders Haustrup vil også deltage, og vil dele sine erfaringer fra Plus Packs proces.

 

Den aktive bestyrelse

At diskutere bestyrelsesarbejdet med eksterne medlemmer i familievirksomheder har været et ønske fra medlemmerne. Så det er et scoop at få inspiration fra Steen Ernland, som med sin redaktionspartner Lars Bo Hansen har udgivet og ny-redigeret bogen “Den Aktive Bestyrelse”.

Steen og Lars bringer sammen med 14 erfarne bestyrelsesmedlemmer fra forskellige virksomheder en gennemgang af de muligheder, der ligger i konceptet bag den aktive bestyrelse, og det drive, som konceptet netop kan give versus et mere traditionelt bestyrelsesarbejde. Udfordrende og krævende at arbejde med i bestyrelserne, ja, men det står også helt klart, hvorfor konceptet er fremtidens model for bestyrelsesarbejde.

 


Om Lars Terney

Senior Partner, rådgiver til Nordic Capital’s kapitalfonde og med næsten 30 års erfaring fra senior positioner inden for management consulting og kapitalfondsverdenen og diverse bestyrelsesposter. Lars har været med til at udvikle Nordic Capital’s tilgang til ejeskab (Ownership Excellence), som inkluderer en række bedste praksis, processer og værktøjer og har også været medlem af firmaets investeringskomite og senior management forum. Lars har også haft 14 år hos The Boston Consulting Group (BCG), hvor han var Senior Partner og var med til at grundlægge kontoret i København, som han ledede i 8 år. Lars har en uddannelse med en HA fra Syddansk Univ., og en MBA fra J.L. Kellog Graduate School of Management, Northwestern University i 1994. Lars har stor passion for emnerne: strategi, corporate governance og ”hvordan man er den bedste ejer” ikke mindst i familieejede virksomheder, og arbejder i dag bl.a. med rådgivning, egne investeringer og bestyrelsesroller – udenfor Nordic Capital regi.

 


Om Steen Ernland

Steen er medstifter af ledelses-rådgivningsfirmaet Adaptum Partners. Før det, var han direktør hos Korn Ferry og Russell Reynolds. Han har 25 års rådgivererfaring heraf halvdelen fra at bo og arbejde i Asien, Afrika og Europa.

Steen har bestyrelseserfaring fra flere virksomheder og er formand for IMD Alumni. Herudover er han medforfatter til bogen om Aktive Bestyrelser (7. oplag på Gyldendal forlag). Han assisterer virksomheder inden for tre hovedområder:

International Vækststrategi: som kan skabe profitabel vækst

Kompetenceudvikling: som kan udvikle ledere og konkurrenceevnen

Kapitalfonds Værktøjskasse: som kan hjælpe med at træffe gode beslutninger


Detaljer

Dato:
9. september 2021
Tidspunkt:
13:00 - 20:30
Begivenhed Kategori:

Sted

Accura
Tuborg Blvd. 1
2900 Hellerup, Danmark
+ Google Maps

Arrangør

Family Business Danmark
Telefon:
2886 0080
E-mail:
family@family.dk
Se Arrangør hjemmeside

Tilmelding er lukket for denne begivenhed.