Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Medlemsmøde
Generalforsamling + Tech Tendenser i 2020’erne
København

24. marts kl.13:00 - 18:00

Årets første medlemsmøde afholdes, traditionen tro, sammen med generalforsamlingen.

Mødet afholdes den 24. marts 2022 i København hos vores samarbejdspartner, Accura, og afsluttes med middag.

Efter generalforsamlingen går vi i gang med dagens tema: Tech Tendenser

Medlemsmødet vil bl.a. byde på:

 

Vigtige udviklingstendenser indenfor teknologi i 2020’erne

 

Hvilke store tendenser ses der pt indenfor digitalisering?

Oplæg ved Morten Springborg, temaspecialist hos C WorldWide Asset Management. Med 30 års investeringserfaring, herunder også som porteføljeforvalter, arbejder han med trends og temaer, der understøtter Compounding baseret på investering i nøje udvalgte selskaber med ansvarlige og holdbare forretningsmodeller – selskaber, der bliver bedre og bedre over tid. Morten har gennem årene i særlig grad arbejdet med teknologitendenser og forandringer i vores energisystem, hvilket også gav ham plads i Regeringens Energikommission 2016-17.

 

Kunstig Intelligens i Øjenhøjde / Kan En Ubåd Svømme?

Andreas er adm. direktør og medstifter af AI virksomheden Ambolt, som blandt andet har leveret teknologien bag Norges hurtigst voksende sundhedsplatform anvendt til håndtering af pandemien. Andreas har en baggrund som Datalog (Computer Science) med specialisering i kunstig intelligens (AI).

I sin præsentation skærer Andreas igennem den hype, som er indenfor AI, og stiller skarpt på, hvordan AI kan skabe værdi i dag. Ifølge Andreas kommer AI ikke til at erstatte mennesker, men ’mennesker og virksomheder med AI’ kommer til at erstatte dem uden.

 

FBN UDEFRA:

Vækst i generationer er netværket, der arbejder for at skabe gode muligheder for generationsskifte i Danmark, og for at give familievirksomheder de samme vilkår som fx fondsejede virksomheder og børsnoterede virksomheder.

De følger aktivt med omkring regeringens tiltag, og det er netop i disse måneder, de mener at have størst mulighed for at få gennemført ændringer, der kan styrke vilkårene for familieejede virksomheder i denne valgperiode. De er villige til at delagtiggøre og berige FBN Denmark med relevant viden, og informationer om hvad der foregår.

FBN CLASSIC:
Accura, der er værter for dagen, beriger deltagerne i relevant emne for familierne bag de familieejede virksomheder. – Hvad er en god idé at have styr på?

 

Der vil naturligvis blive rig lejlighed for relevant dialog ved bordene i forlængelse af de enkelte oplæg. Vi anbefaler nedenstående artikel mht. perspektiv omkring innovation og familievirksomheder:
https://insight.kellogg.northwestern.edu/article/what-it-takes-for-a-family-business-to-innovate

 

Dagen afsluttes med kort middag.

Detaljer

Dato:
24. marts
Tidspunkt:
13:00 - 18:00
Begivenhed Kategori:

Sted

Accura
Tuborg Blvd. 1
2900 Hellerup, Danmark

Arrangør

Family Business Danmark
Telefon:
2886 0080
E-mail:
family@family.dk
View Arrangør Website

Vælg billettype

Tribe Loading Animation Image

Already registered?

Use this tool to manage your registration.