Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Medlemsmøde
Family Constitution, Governance og PR
København

2. juni kl.12:15 - 20:00

FAMILY CONSTITUTION, GOVERNANCE & PR

Årets andet medlemsmøde afholdes den 2. juni 2022 på Tivoli Hotel i København, og afsluttes med middag.

Vores samarbejdspartner EY er værter ved dette arrangement.

Vi opfordre vores medlemmer til at inviterer deres familie med som gæster til dette arrangement, da dagens emne Family Constitution og Governance, som ligger an til gode dialoger og berører hele familien. EY vil dele ud af deres erfaring og har Familien bag Aqua Aller med, som fortæller om deres rejse.

Derudover vil vi få internationalt besøg fra Argentina. Global Change Maker – Pedro Tarak- ligger vejen forbi og vil dele sine erfaringer og perspektiver på virksomheders rolle i samfundet og på de særlige muligheder familier bag familieejede virksomheder har for at udfolde sine værdier til gavn for samfundet og forretningen.

Afslutningsvis vil dagen byde på et oplæg omkring familien i pressen. Hvornår og hvordan kan man bruge pressen til at skabe værdi, hvad gør man når man lander i den imod ens vilje? Ulveman & Børsting Senior rådgiver, Morten Crone giver et indlæg ”Hvordan sikrer man at styre pressen, og hvad gør man, når man ender i den uden egen vilje.” Indlægget tager udgangspunkt i konkrete eksempler heriblandt vores egne medlemmer Familien bag NIC Christiansen Gruppen.

 

Optional readings:

Her gennem et levende og ærligt interview mellem Harvard Business Reviews redaktør og finske Krister Ahlström fra Ahlstrom Corporation, i 1998:

https://hbr.org/1998/01/governing-the-family-owned-enterprise-an-interview-with-finlands-krister-ahlstrom

Får du lyst til at gå mere i dybden med Family Governance, er John Davis en af de store referencer på området. Artiklen her er klart læseværdig:
https://cfeg.com/insights_research/the-family-business-and-the-family-enterprise-understanding-family-owned-organizations-through-the-lens-of-two-fundamental-frameworks/

Dagen afsluttes med kort middag.

Detaljer

Dato:
2. juni
Tidspunkt:
12:15 - 20:00
Begivenhed Kategori:

Sted

Tivoli Hotel
Arni Magnussons Gade 2
København, 1577 Danmark
Telefon:
44 87 00 00
Se Sted hjemmeside

Arrangør

Family Business Danmark
Telefon:
2886 0080
E-mail:
family@family.dk
Se Arrangør hjemmeside