Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

NxG KickOff
FBN Welcome & Bæredygtig fødevareproduktion
København

17. marts kl.16:00 - 20:30

Dato: Torsdag d.17 marts 2022 kl. 16:00-20.30 

Sted: Nabo Farm, Siljangade 8, 2300 København 

Nabo Farm opstod ud fra et ideal om at skubbe fødevareproduktionen i en mere bæredygtig retning.

Snart er vi 9 mia. mennesker på kloden. Det stigende befolkningstal øger presset på naturens ressourcer. Derfor er det nødvendigt med nye, effektive dyrkningsmetoder. Den metode, Nabofarm bruger, kaldes for hydroponik og anvendes typisk af det de selv kalder for ’sådan nogle fritgående klimatosser i fødevaresektoren som os’.

Med hydroponik og moderne vækstlys kan de stable deres marker i etager. Kombination af moderne software og godt gammeldags håndværk medfører at de kan dyrke store mængder sundt og velsmagende grønt på et meget lille areal, helt uden jord.

Nabo Farms design gør det muligt at drive landbrug i bymidten; tæt på hovedparten af landets forbrugere, supermarkeder og restauranter. Som I kommer til at se, tænker Nabofarm bæredygtighed ind i alle deres processer. Fra Just-in-Time produktion til cykellevering til genanvendelsen af vand i et lukket kredsløb.

Tilsammen har de to founders og CEO’s Jens Jull Krogshede og Sebastian Dragelykke mere end 15 år i tech-branchen på bagen. Den erfaring har de brugt til at udvikle en software, som kan styre planternes omgivelser ned til mindste detalje. Resultatet er sundt, velsmagende og bæredygtigt bladgrønt.

FBN’s NxG gruppe skal høre mere om vertikalt landbrug og om Nabofarm direkte fra Jens og Sebastian. Besøget inkluderer naturligvis også en rundvisning på Nabo Farmen

Det er ikke muligt at tilmelde sig her på siden, men hvis du kender nogen det har interesse for så kontakt gerne sekretariatet.


Husk også disse møder:

Responsibility & Klima: 2. møde d. 23 juni

Responsibility & Food: 3. møde d. 13 oktober

NB! Mødet hos Khora er indtil videre rykket. Ny dato følger snarest.

Detaljer

Dato:
17. marts
Tidspunkt:
16:00 - 20:30
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Family Business Danmark
Telefon:
2886 0080
E-mail:
family@family.dk
Se Arrangør hjemmeside