Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Nytårs medlemsmøde
Fra generation til generation
Holckenhavn slot Nyborg

19. januar 2023 kl.12:00 - 21:00

Årets første medlemsmøde starter med manér i riddersalen på Holckenhavn Slot.

Vi skal være i rammerne, der tilhører 14. generation, hvilket egner sig usædvanligt godt til dagens emne, som netop handler om at videregive familievirksomheden eller Family Office/Holding fra generation til generation på bedst mulige måde.

En af de største udfordringer for familieejerskabet er, at der er meget på spil; nemlig familiens drift af og indflydelse på virksomhed eller formue, familiens fremtidige fællesskab, eftermæle og fremtidige virke.

Dagen egner sig derfor særligt godt til siddende generation og næste generation uanset om man er aktivt i drift, holding eller bestyrelse eller slet ikke aktiv, men fremtidig ejer eller nuværende medejer.

Dertil skal vi tilbringe dagen med de dygtigste faglige og erfaringsrige oplægsholdere indenfor feltet.

EY vil dele ud af sine erfaringer og refleksioner i arbejdet med familieejerskab, generationsskifte og governance. Rikke Pedersen, der er 3. generation og nyligt indsat i familiens virksomhed, Falsterholt Maskinfabrik, som CEO, vil dele ud af sine erfaringer omkring familieejerskabet og hvordan de i Familien bag virksomheden har arbejdet med at få aftalerne for fremtiden på plads. Denne rejse har EY være med på og vi får ligeledes samspillet med rådgiver at høre.

Dertil vil de inddrage os i konkrete skattemæssige konsekvenser ved de forskellige former for generationsskifte, herunder også etablering af fonde.

H&B vil introducere os til, hvordan man tager ansvar for næste generation og får dem engageret, uddannet og motiveret for at indgå i ejerskabet af en familieformue eller -virksomhed. De vil i dette oplæg endvidere se nærmere på, hvordan du som siddende generation tager ansvar for at overdrage stafetten til fordel for både familie og ejerskab. Vi ser også på, hvordan man som næste generation kan gøre sig relevant og aktivt bidrage til familiens ejerskab. I løbet af oplægget gives desuden forslag og konkrete tips til, hvordan I i familien kan arbejde videre med emnet hjemme. Vi afslutter dagen med at høre 14. generation, Christina Hou Holck, hvordan hendes families rejse har været og hvad der ligger foran dem.

Vi afslutter dagen med kort middag i hyggeligt uformelt selskab med hinanden.

Se program nedenfor og tilmeld dig.

 

GDPR: Foto til arrangementet

Til dette arrangement vil FBN tage billleder, kun til brug på hjemmeside og SoMe.

Ved tilmelding til dette arrangement tillader du derfor at kunne indgå i disse billeder.

Hvis du ikke ønsker at være på billederne, kontakt venligst FBN inden dagen på family@family.dk eller inden arrangementet starter på dagen.

Detaljer

Dato:
19. januar 2023
Tidspunkt:
12:00 - 21:00
Begivenhed Kategori:

Sted

Nyborg
Holckenhavn 1
Nyborg, 5800
+ Google Maps

Arrangør

Family Business Danmark
Telefon
2886 0080
E-mail
family@family.dk
Se Arrangør hjemmeside