Kort utilgængelig

Dato & klokkeslæt
Dato(r) - 05/02/2019
14:00 - 19:00


Godt Nytår!

Kære NxG

Den 5/2 kl 14 mødes den danske NxG New Leaders Circle kl 14, et sted i København. 

(Adressen kommer så snart vi kender antallet af tilmeldte.)

Alle, der deltog i kick-off’en i oktober, valgte at fortsætte i NLC regi, så det siger lidt om, hvad formatet kan. Så kom, hvis du savner dybere og mere personlige samtaler i FBN regi, uanset om du deltog i kick-off’en eller ej! 

Tilmelding her, senest den 25/1 

Og en lille reminder om hvad NLC er for en fisk….

 

New Leaders Circle (NLC) har stor udbredelse i FBN regi internationalt. Styrken i netværket ligger jo i de stærke uformelle relationer, den gensidige forståelse og den tillid, der etableres medlemmerne imellem. NLC er ‘blot’ en ramme, hvor NxG’ere kan styrke sig selv og hinanden ved løbende at dele erfaringer, viden og dilemmaer i små, nøje sammensatte og let faciliterede grupper. 

 

Gruppens størrelse gør det muligt at debattere ‘uden filter’ og få gavn af gruppens kollektive intelligens. Den løbende debat i samme gruppe gør, at man ikke starter forfra hver gang, men når væsentligt dybere over tid. Grupperne sammensættes ud fra faktorer som alder, geografi og hvor man er, hvad der ‘fylder’. Uanset om ens primære interesser ligger inden for familie, forretning eller personlig afklaring, er det evigt overraskkende, hvor meget vores udfordringer og muligheder ligner hinandens. Der er jo noget der hedder kemi, så grupperne kan naturligvis justeres løbende. 

Tilmelding

Tilmeldinger er lukket til denne event.