Kort utilgængelig

Dato & klokkeslæt
Dato(r) - 13/06/2019
12:00 - 16:00

Lokation
Emil Andreasen


Så er det tid til den sidste NLC – New Leaders Circle inden sommerferien, den 13/6 fra 12-16.

Vi fortsætter traditionen med at mødes privat hos medlemmerne, denne gang hos Emil Andreasen, Endrupvej 74, 3480 Fredensborg. Vi starter med en let frokost. Og som efterspurgt hos Per Fogtmann sidst, sender vi samtaleemnet ud et par dage i forvejen.

Tilmelding senest den 6/6

Og til dem der ikke har været med til NLC tidligere: Det er aldrig for sent at komme med, I er meget velkomne!

Hvad var det nu det var…?

New Leaders Circle (NLC) har stor udbredelse i FBN regi internationalt. Styrken i netværket ligger jo i de stærke uformelle relationer, den gensidige forståelse og den tillid, der etableres medlemmerne imellem. NLC er ‘blot’ en ramme, hvor NxG’ere kan styrke sig selv og hinanden ved løbende at dele erfaringer, viden og dilemmaer i små, nøje sammensatte og let faciliterede grupper.

Gruppens størrelse gør det muligt at debattere ‘uden filter’ og få gavn af gruppens kollektive intelligens. Den løbende debat i nogenlunde samme gruppe gør, at man ikke starter forfra hver gang, men når væsentligt dybere over tid. Og uanset om ens primære interesser ligger inden for familie, forretning eller personlig afklaring, er det evigt overraskende, hvor meget vores udfordringer og muligheder ligner hinandens.

Dbh,

din FBN NxG bestyrelse

Francisca, Carina, Maya, Per og Emil

Tilmelding

Tilmeldinger er lukket til denne event.