Family Business Network
International

FBN-Internationals hjemmeside indeholder masser af information og events. Du kan tilmelde dig webinars, summits og finde medlemmer fra andre lande. 

FBN International (eudonet.com)

Som medlem af FBN Denmark, har du modtaget et login fra FBN International. Hvis der er udfordringer med log in kontakt Andrew Bryson: andrew.bryson@fbn-i.org

Du kan selv udfylde din profil så det passer til hvad du ønsker information om, samt hvad du selv ønsker at dele. 

FBN-I er den internationale gren af FBN og består på verdensplan af 4.000 familier, og har over 17.000 personlige medlemmer. Gennem de sidste 30 år har FBN-I, med hovedsæde i Lausanne, faciliteret møder, læring og herigennem fremdrift for erhvervsdrivende familier.

Det betyder, at mangfoldigheden er stor, og der findes et stort antal grupperinger inden for forskellige brancher, som mødes online og udveksler viden og erfaringer. Et medlemskab af FBN Denmark giver altså også adgang til et stærkt, international netværk.

1 2019 alene blev der holdt mere end 700 møder i FBN-I regi, så der er rig mulighed for at finde møder indenfor alle interesseområder.

Global Family Business Survey 2023

PWC’s 11 årlige globale survey er netop publiceret. PWC har indsamlet information fra 2043 Familieejedede virksomhedsledere i  82 lande, i tæt samarbejde med vores International afdeling Family Business Network International (FBN-I). Dertil er der lavet 588 interviews i samme periode med FBN medlemmer.

Se Power Point præsentation:

PWC Global Survey 2023