Next Generation
You are never too old to set another goal or to dream a new dream.
Om Francisca Nacht
Francisca Nacht er dansk-brasilianer og 3. generation i Mills do Brasil. Mills blev stiftet i 1952 og er i dag børsnoteret i São Paulo med familien som mindretals kontrolgruppe. Mills er markedslederen inden for levering af forskalling og stilladser samt udlejning af lifte m.m. til det brasilianske marked og leverer kreative og differentierede løsninger til de fleste store infrastrukturprojekter samt diverse byggeprojekter inden for bolig, erhverv og industri.
Francisca er medlem af Mills’ bestyrelse, formand for familiens AktionærKomité, bestyrelsesmedlem i den socialøkonomiske virksomhed Bybi og løbende engageret i projekter inden for socialøkonomi og tech. Og så gør hun sit for at skabe en stærk 4. generation som engageret mor til sine to teenagesønner.
Carina Avlbjerg Christiansen
Direktionsassistent
Nic. Christiansen Gruppen
Sjællandsvej 1
6000 Kolding
Tlf. +45 76 34 20 27
carina.christiansen@nc.dk
www.nc.dk
Om Carina Avlbjerg Christiansen
Carina Avlbjerg Christiansen er 3. generation i Nic. Christiansen Gruppen og Nic. Christiansen Invest, hvor biler og hoteller er i fokus. Carina kommer med en baggrund som speditør og kørselsleder, og har arbejdet som dette i 12 år. Sideløbende har hun læst en diplom i International Handel og Markedsføring og har efterfølgende taget en bestyrelsesuddannelse på Århus Universitet. Carina har sin dagligdag i virksomheden og deltager i bestyrelsesmøder i Nic. Christiansen Holding, flere retail forretninger, Nic. Christiansen Invest samt Comwell A/S.
Om Maya Færch
Maya Færch er 6. generation i den virksomhedsdrivende Færch-familie, som har været medejer af Skandinavisk Tobaks Kompagni og ejer af Færch Plast. Familien solgte begge virksomheder i henholdsvis 2007 og 2014 og driver nu Færchfonden med fokus på støtte og erhvervsudvikling i Vestjylland. Maya har specialiseret sig i bæredygtighed gennem arbejde for Røde Kors, PwC samt egen investeringsportefølge. Maya arbejder i øjeblikket som konsulent i cirkulær økonomi. Hun er desuden bestyrelsesmedlem i FBNi samt formand for det internationale NxG netværk.
Om Jacob Brinch Jepsen
Jacob Brinch Jepsen er 4. generation i familien bag Queen – Knud Jepsen A/S. Jacobs oldefar Carl grundlagde forretningen i 1939, som i dag bl.a. er verdens største producent af kalanchoe – også kendt som “Brændende kærlighed”
I dag har familien væksthuse og forædling nord for Aarhus og i Tyrkiet, samt salg af plantegenetik til gartnere og samarbejdspartnere verden over.
Jacob er yngste mand i familievirksomheden og har været aktiv i forretningen siden 2018. Herudover er han lyttemedlem i bestyrelsen.
I NxG bestyrelsen siden 2020
Emil Andreasen
Skovhøjgård ApS
Om Emil Andreasen
Emil Gerner Andreasen er 4. generation i center-familien bag Rødovre Centrum. Emils oldefar Aage Emil Knudsen tog i 1964 spadestikket til det, der skulle blive Danmarks første shoppingcenter. Det har siden åbningen i 1966 formået gennem ombygninger og udvidelser at holde sig relevant for kunderne. Centret, som den dag i dag stadig er 100% på familiens hænder, er nu også Danmarks største med 160 butikker.
Emil sidder aktivt i bestyrelsen for Rødovre Centrum og Holdingselskabet Gerner, som beskæftiger sig med opkøb og udlejning af ejendomme.
Til dagligt er Emil direktør i Skovhøjgård ApS, som bl.a. beskæftiger sig med landbrugs- og skovdrift.
Per Fogtmann
Koff A/S
Om Per Fogtmann
Per Fogtmann ejer med si bro KOFF A/S, som er et familieejet holdingselskab med en række danske virksomeder primært inden for fødevareområdet, hvor Kohberg Bakery Group A/S er den største virksomhed.
Per Fogtmann er uddannet cand.merc i styring og ledelse. Han er gift og har tre børn.
NxG er en forkortelse for ”next generation” og NxG er en separat underforening bestående af alle Family Business Denmarks næste generationsmedlemmer.
Er du medlem af Family Business Denmark, bliver du automatisk medlem af NxG.
Ofte står den yngre generation over for nogle andre udfordringer end den siddende generation, hvorfor vi i NxG mener, at det er vigtigt at mødes separat af hovedmøderne, for at diskutere specifikke NxG relevante emner. Målet er at skabe et solidt netværk af ligesindede at sparre med om de udfordringer det kan give at være næste generation, uanset om man er en del af den daglige drift, bestyrelsen eller har anden karriere på sidelinjen – det er de samme udfordringer vi støder på igen og igen.
Vi mødes forskudt af de samlede foreningsmøder, ca. 5-6 gange om året. Hovedparten af møderne afholdes i københavnsområdet, men vi har netop også fået etableret fællesmøder på Fyn/Jylland. I NxG er tonen meget uformel, og møderne bygger på masser af dialog i et fortroligt forum.
Møderne er ofte case baserede, hvilket giver stor mulighed for at udveksle fælles erfaringer.