Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Global Summit: Owning the Unknown
Tokyo, Japan
FBN International

27. oktober - 2. november

GLOBAL SUMMIT er udsolgt.

Hvis du ønsker at komme på venteliste kontakt venligst FBN Global i dag. Vi er 9 fra FBN Denmark som har fået plads.

fbn-summit@kit-group.org

 

Vi er utroligt spændte: Stafetten er blevet overdraget til FBN Japan! I 2024 vil vi besøge Tokyo, og i forbindelse med tema for året “Ownership Matters” vil vi lære om Japans lange historie af familievirksomheder, tradition, kunst, innovation og teknologi.

FBN Japan glæder sig over at byde jer velkommen til Japan med 5 attraktive Learning Journeys-destinationer dette efterår inden summit starter i Tokyo:

  • Chiba/Narita
  • Hiroshima
  • Kamakura og Ginza
  • Nagoya
  • Niigata

Alle 5 destinationer inkluderer bemærkelsesværdige besøg hos familievirksomheder, betydningsfulde besøg ved hellige destinationer, fornemme middage, Sake-smagning og andre helt unikke og lokale oplevelser.

Alle Learning Journeys vil starte søndag den 27. oktober 2024 og inkludere 2 overnatninger (søndag den 27. – mandag den 28.), besøg, måltider og transport til topmødestedet i Tokyo tirsdag den 29. oktober.

Læs mere om indhold og program her.

Password til at få adgang til siden er “ownership”.

 

Siden topmødet i Paris har de modtaget enorm interesse for topmødet og Learning Journeys i Japan og glæder sig over at præsentere os for denne forhåndsvisning af dem for 2024. Fulde detaljer vil blive givet, når registreringen åbner til februar. Husk venligst, at pladserne er begrænsede og tilgængelige efter først-til-mølle-princippet – så vi opfordrer til at være hurtig med tilmelding!

Anbefaling: Hvis du rejser langvejsfra for Learning Journey, foreslår de, at du planlægger at ankomme til din Learning Journey-by lørdag den 26. oktober for fuldt ud at være tilpasset og klar til starten af Learning Journey den følgende eftermiddag. De vil give forslag til lokale overnatningsmuligheder i foråret 2024.

Summit i Paris blev udsolgt på 1 uge, og de plejer at åbne for tilmelding i marts/april. Vi sørger for at holde jer orienteret i vores infomails, men kan anbefale jer af følge med i FBN Internationals nyhedsbreve.

Betaling:

Dette er et internationalt event, og der er egenbetaling.

Tilmelding sker via FBN International,

Detaljer

Start:
27. oktober
Slut:
2. november
Begivenhed Kategori:

Arrangør

FBN International