Kontakt

Du er altid meget velkommen til at kontakte FBN, hvis du har spørgsmål til foreningen eller ønsker at melde dig ind.

Benyt formularen herunder eller kontakt sekretariatet  direkte.

Direktør Dagmar Top Haustrup

Mail: Family@family.dk
Telefon: (45) 2886 0080

FBNs Formandskab

Francisca Nact 

Mills

www.mills.com.br

fknacht@gmail.com

Francisca Nacht

Francisca Nacht er dansk-brasilianer og 3. generation i Mills. Mills opererer i Brasilien og er markedsleder indenfor to primære forretningsområder: udlejning af maskiner samt levering af differentierede løsninger til komplekse infrastruktur-projekter. Mills blev stiftet i 1952 og er i dag børsnoteret i São Paulo (MILS3). Efter en større fusion i 2019 fik familien Nacht to nye partnere, og Francisca leder i dag en kontrolgruppe bestående af endnu en familie samt en fond. Francisca er Co-forperson i Mills’ bestyrelse, forperson for familiens Aktionær Komité og en af drivkrafterne bag virksomhedens B Corp certificering.

Inden valget faldt på familievirksomheden i 2013, gjorde Francisca karriere hos Procter & Gamble i Norden.

Derudover langvarigt medlem af FBN og Co-forperson for FBN Denmarks bestyrelse. Francisca bor i København med sine to sønner.

Dorthe Fink Gundersen
Gundersen Family Office

www.gundersenfo.dk

dgu@agtobaco.dk

Dorthe Fink Gundersen

Dorthe Fink Gundersen er 5. generation i Assens Tobaksfabrik og uddannet jurist fra Københavns Universitet.

Assens Tobaksfabrik blev grundlagt i 1864 og familiens kapitel til industrien lukkede i 2022 ved salget af den sidste røgfrie tobaks virksomhed AG snus. Familien beskæftiger sig i dag med investeringer i venture virksomheder, kapitalforvaltning samt etablerede virksomheder via deres daglige arbejde på deres Familie kontor, Gundersen Family Office. Dorthe er aktiv omkring Hands-on Mikrofonden og Great Dane Fund Advisors. Dertil særligt involveret omkring opkøb af selskaber, samt engageret i forskellige bestyrelser. Hun bor på Fyn og er gift og har to børn.

Dorthe har været en del af FBN i mere end 10 år og medlem af bestyrelsen siden 2021 og Co-formand siden 2022.

Bestyrelsesmedlemmer

Peter Julsgaard

 peter@julsgaard.dk

Peter Julsgaard

Peter Julsgaard er anden generation i Nordflex Internationale Forsikringsmæglere A/S som blev solgt i 2021. Peter har været aktiv i Nordflex Internationale Forsikringsmæglere A/S som en del af ledelsen samt som medlem af bestyrelsen.

Sideløbende har Peter været engageret i egne forsikringsagenture hvoraf det ene ligeledes er blevet solgt fra i 2019 som markedsledende indenfor autoforsikring.

Udover eget forsikringsagentur er Peter i dag aktiv i flere opstarts-/iværksættervirksomheder. Han er uddannet indenfor forsikring samt som pilot (helikopter) – Han er bosiddende i Nordsjælland med sin hustru og deres 3 børn.

Peter har været en del af FBN i knap 10 år og medlem af FBN bestyrelse siden 2022

Eva Fischer Hansen

www.evafischer.dk

mail@evafischer.dk

Eva Fischer Hansen

Eva Fischer er rådgiver og foredragsholder med speciale i familievirksomheder. Desuden er hun founder/investor i kropsterapiskolen Balance2Perform.

Eva er anden generation af familievirksomheden Brunata, hvis salg hun stod i spidsen for i 2018. Eva var en nøgleperson i virksomhedens forandringsproces fra 2011 og frem til salget, som en del af den daglige ledelse og formand for bestyrelsen. Sidenhen har Eva stået ved roret under endnu en turnaround i en familievirksomhed. Denne gang i ALPHA-Elektronik, hvor hun var bestyrelsesformand i halvandet år indtil virksomhedens salg i 2022. Eva er oprindeligt uddannet sejlmagermester og drev eget sejlloft i Norge i cirka 15 år. Hun har siddet i FBN Denmarks bestyrelse siden 2020. 

Carina Avlbjerg Christiansen
Nic. Christiansen Gruppen

www.nc.dk

carina.christiansen@nc.dk

Carina Avlbjerg Christiansen

Carina Avlbjerg Christiansen er 3. generation i Nic. Christiansen Gruppen og Nic. Christiansen Invest, hvor biler og hoteller er i fokus.

Carina kommer med en baggrund som speditør og kørselsleder, og har arbejdet som dette i 12 år. Sideløbende har hun læst en diplom i International Handel og Markedsføring og har efterfølgende taget en bestyrelsesuddannelse på Århus Universitet.

Carina har sin dagligdag i virksomheden og deltager i bestyrelsesmøder i Nic. Christiansen Holding,  flere retail forretninger, Nic. Christiansen Invest samt Comwell A/S.

Carina og hendes familie har været medlem af FBN siden 2012 og community leader for Circle siden 2020. Hun er indtrådt i FBN bestyrelse i 2022.

Torben Christensen  

tocvejle@gmail.com

Torben Christiansen

Torben har været Adm. Direktør i 20 år i fødevarevirksomhederne Good Food Group & Scandic Food. I Danmark er virksomheden mest kendt for varemærkerne Svansø og Skælskør Frugtplantage. Familien solgte virksomheden i 2019. Efterfølgende har Torben investeret i virksomhederne Life Science Robotics, Living Better og Hands-on mikrofonden. Torben har bestyrelseserfaring fra Good Food Group selskaberne i Danmark, Norge, Sverige, Polen, Indien, USA, Tyskland og England, samt aktuelt i LivingBetter A/S, Northern A/S, Coreline A/S, Ejendomsselskabet Lysbuen A/S og Life Science Robotics A/S. 

Torben er 49 år, gift og har 2 børn på 16 og 19 år. Han bor i Vejle, hvor han er født og opvokset. Torben er forholdsvis ny i FBN Denmark. Han meldte sig ind i 2021, sammen med sin bror Allan. Torben er indtrådt i FBN bestyrelse i 2022. 

Community Leaders

Carina Avlbjerg Christiansen
Nic. Christiansen Gruppen

carina.christiansen@nc.dk
www.nc.dk

Circle Lead: Carina Avlbjerg Christiansen

Carina Avlbjerg Christiansen er 3. generation i Nic. Christiansen Gruppen og Nic. Christiansen Invest, hvor biler og hoteller er i fokus.

Carina kommer med en baggrund som speditør og kørselsleder, og har arbejdet som dette i 12 år. Sideløbende har hun læst en diplom i International Handel og Markedsføring og har efterfølgende taget en bestyrelsesuddannelse på Århus Universitet.

Carina har sin dagligdag i virksomheden og deltager i bestyrelsesmøder i Nic. Christiansen Holding,  flere retail forretninger, Nic. Christiansen Invest samt Comwell A/S.

Per Fogtmann
Koff A/S

 pfo@koff.dk
www.koff.dk

Circle Lead: Per Fogtmann

Sammen med sin bror ejer Per Fogtmann KOFF A/S, som er et familieejet holdingselskab med en række danske virksomeder primært inden for fødevareområdet, hvor Kohberg Bakery Group A/S er den største virksomhed.

Per Fogtmann er uddannet cand.merc i styring og ledelse. Han er gift og har tre børn.

Hatla Færch Johnsen
uQualio

hatla@hotmail.com
uqualio.com

Entrepreneur Lead: Hatla Færch Johnsen

Hatla Færch Johnsen er 6. generation i familievirksomheden, og har 15 års 15 års corporate erfaring fra konsulent og pharma industrien (udenfor familievirksomheden).

Hatla Færch Jonhsen har især arbejdet med områder som  forandringsledelse, strategi, ledelse, produktionsplanlægning og kommunikation.

Hatla Færch Johnsen er i dag ejer af  to større gårde, samt COO og Founder i startupvirksomheden uQualio®,  som laver en nytænkende video eLearning platform.

 

NextGen

Jacob Brinch Jepsen
Knud Jepsen A/S

www.queen.dk

NxG u. 30 Lead: Jacob Brinch Jepsen

Jacob Brinch Jepsen er 4. generation i familien bag Queen – Knud Jepsen A/S.

Jacobs oldefar Carl grundlagde forretningen i 1939, som i dag bl.a. er verdens største producent af kalanchoe – også kendt som “Brændende kærlighed”

I dag har familien væksthuse og forædling nord for Aarhus og i Tyrkiet, samt salg af plantegenetik til gartnere og samarbejdspartnere verden over. Jacob Brinch Jepsen er yngste mand i familievirksomheden og har været aktiv i forretningen siden 2018 i forskellige jobs. Herudover er han lyttemedlem i bestyrelsen.  Til dagligt læser han også på Handelshøjskolen i Århus, hvor han også bor. 

Jacob har været medlem af FBN siden 2019 og er Community leader for NxG’erne i vores NxG Community Board. 

Francisca Nacht
Mills

www.mills.com.br
fknacht@gmail.com

Now Community Lead: Francisca Nacht

Francisca Nacht er dansk-brasilianer og 3. generation i Mills do Brasil. Mills blev stiftet i 1952 og er i dag børsnoteret i São Paulo med familien som mindretals kontrolgruppe. Mills er markedslederen inden for levering af forskalling og stilladser samt udlejning af lifte m.m. til det brasilianske marked og leverer kreative og differentierede løsninger til de fleste store infrastrukturprojekter samt diverse byggeprojekter inden for bolig, erhverv og industri.

Francisca er medlem af Mills’ bestyrelse, formand for familiens AktionærKomité, bestyrelsesmedlem i den socialøkonomiske virksomhed Bybi og løbende engageret i projekter inden for socialøkonomi og tech. Og så gør hun sit for at skabe en stærk 4. generation som engageret mor til sine to teenagesønner.