Indlæser Begivenheder

Medlemsmøde
Det gode generationsskifte, Innovation og AI i Familieejede virksomheder

Når vi samles medlem til medlem den 2. oktober 2024 er det i PwCs nye afdeling på Havnefronten i Hellerup i deres smukke atriumgård. 

På mødet vil vi belyse:

DET GODE GENERATIONSSKIFTE SAMT INNOVATION OG AI I FAMILIEEJEDE VIRKSOMHEDER

1) Det gode generationsskifte: Der skal mere og andet i førersædet end hensynet til skat

2) Innovation/AI: Hvad sker der, og hvordan sikrer vi viden – og mod – i familievirksomheder?

Førende eksperter fra PwC tager os igennem nyeste viden på begge felter.

Vi ved, at det alt for ofte er hensyn til skat, der er taktføreren i danske generationsskifter. Men er det virkelig hensigtsmæssigt? Hvad er det bedre alternativ? Og så er det ingen hemmelighed, at innovation og hastig teknologisk udvikling er kommet for at blive. Samtidigt viser forskningen at familieejede virksomheder risikerer at være for konservative og lukkede om sig selv. Hvordan sikrer man, at man har både viden – og mod – til at tage de fornødne spring? Og så er der spørgsmålet om kunstig intelligens, AI – hvad sker der, og hvordan integrerer vi det i vores virke?

Det konceptuelle udfoldes bl.a. af en gammel ven af foreningen, Klaus Valeur Leffers, som er et spændende eksempel på begge fronter. Valeur, som blev etableret i 1992 af Klaus’ mor Karin, var igennem et velgennemført generationsskifte i 2011, og siden 2016 har Klaus været CEO for foretagendet. Valeur har, bl.a. under Klaus’ lederskab, udvist evner og mod til at tage store spring – internationalisering, digitalisering hvor AI idag spiller en væsentlig rolle, været vokal om socialt ansvar og haft åbne bestyrelsesprocesser.

Detaljerne for dagen er stadig under udarbejdelse, men vi kan allerede nu love, det bliver en inspirerende, lærerig og dynamisk dag, så sæt kryds i kalenderen.

Vi glæder os til at tage imod jer!

Log ind for at tilmelde dig

Already registered?

Use this tool to manage your registration.