Bliv medlem

For virksomheden og familien

FBN henvender sig til familier, der er fælles om et ejerskab, være det af en driftsvirksomhed, et holdingselskab eller en Family Office.

Medlemsvirksomhederne repræsenterer forskellige brancher, geografier og virksomhedsstørrelser. Familierne kan være i anden eller i femte generation, store eller små. FBN er relevant både for de familiemedlemmer, der er en del af driften og for dem, der er passive eller kommende aktionærer, yngre eller ældre.

 

Fælles for alle FBNs medlemmer er dog, at de er en del af en familie, der tænker langsigtet og udvikler og værner om sine relationer og sit fælles ejerskab.

For at blive medlem af FBN skal man derfor være en del af en erhvervsdrivende familie, og samtidig kunne bakke op om FBNs grundprincipper, som kan findes her

Bliv medlem af FBN

Som medlem af foreningen kan optages familiemedlemmer i virksomheder, hvori en familie har en kontrollerende indflydelse – enten direkte, gennem fondsdannelse eller lignende.

Medlemskabet dækker ét navngivet familiemedlem. En virksomhed kan have flere familiemedlemmer som medlemmer af foreningen.

 

Nyt medlemskab:

Hvis medlemskabet accepteres inden d.1 juli, betaler man for et helt års medlemskab. 

Hvis medlemskabet accepteres efter d. 1 juli, betaler man halvdelen af medlemskabet. Der er ingen oprettelsesgebyr. 

 

Kontingent opkrævning

Kontingent opkrævning foregår 1 gang om året i november til efterfølgende kalender år.

 

Ønsker du at søge om medlemskab i FBN Denmark, så udfyld venligst formularen og så kontakter vi dig.


Har du spørgsmål til medlemskabet, kontakt venligst Sekretariatet på family@family.dk eller på telefon (45) 2886 0080.

FAQ

”Skal man dele private emner?”

Man skal absolut ikke fortælle noget, som man ikke er komfortabel med at dele. Erfaring viser, at fortroligheden mellem medlemmerne er stor, og selv svære og følsomme emner deles.

”Kan man være medlem, selvom resten af familien ikke ønsker det?”

Ja, det kan man sagtens. Det er ikke alle vores ejerfamilier, der er repræsenteret i flere generationer. Nogle gange ønsker resten af familien at deltage senere, når de hører mere om indholdet i møderne.

”’Hvad betyder det, at møderne foregår i et ikke-kommercielt miljø?’’

Vores medlemmer oplever ofte, i andre netværk og konferencer, at folk vil sælge dem noget – rådgivning, investeringer, osv.

Til FBNs arrangementer deltager udelukkende andre familiemedlemmer. Oplægsholdere og eventuelle deltagere fra vores værdsatte sponsorer er bekendte med vores strikte Code of Conduct, hvorfor arrangementerne er en ægte sælger-fri zone.

”Tilmelder man sig et community eller skal man være medlem af samtlige communities?”

Tanken med communities er, at man mødes i mindre interessefællesskaber og taler om emner, der ligger inden for det specifikke felt. Eksempelvis har et emne for ”Entrepreneurs” været ”bæredygtige investeringer”.

Man tilmelder sig communities, som passer til ens interessefelt. Man kan også vælge at deltage i alle communities, hvis man har lyst og tid. Man kan se, hvornår de forskellige communities afholder møder i kalenderen.

”Hvor meget skal man informere om sin virksomhed, forretningsområde og eventuelle problemstillinger?”

Der er ikke krav om at informere eller udlevere noget som helst. Fællesskabet fungerer bedst, hvis alle bidrager, men det er op til medlemmerne selv, hvad og hvor meget de ønsker at dele.

”Hvilke problemstillinger kan man tale om?”

Emnerne for møderne varierer fra gang til gang. Ofte tager rundbordssamtalerne udgangspunkt i de emner, der bliver behandlet på møderne. Emnerne kunne være; generationsskifte, bæredygtighed, bestyrelsessammensætning, ledelsesoverdragelse og meget mere. 

5 gode grunde til at blive medlem af Family Business Denmark